MegaPingpong

Versenyek

Joola terem nyári DC bajnoksága
Mivel minden sportágban, így a pingpongban is félbeszakadtak a bajnokságok a koronavírus miatt. Ezt az űrt megpróbáljuk némileg pótolni a nyáron ezzel a verseny kiírásunkkal.
Elképzelésünk a következő: azért, hogy a nyári hétvégéket meghagyjuk a pihenésnek, ezért, hétköznap esténként rendeznénk a meccseket DC lebonyolításban (DC lebonyolítás: 2+1 fős csapatok játszanának egymással, oly módon, hogy 2 egyéni, majd 1 páros és megint 2 egyéni mérkőzést játszanának). Volna egy keddi és egy csütörtöki 8-8 csapatos csoport. Minden héten lenne egy-egy forduló, így két hónap alatt kialakulna egy ranglista, ahonnan az első két helyezett egy „Final four”-on döntené el a dobogós helyezéseket. Ennek a költsége, csapatonként és meccsenként 3000 Ft, a nevezési díj pedig a versenyre 2000 Ft lenne. Kérünk mindenkit, jelezze, melyik napon szeretne játszani! A helyezettek között értékes nyeremények kerülnek kiosztásra!
A további részleteket megtaláljátok a kiírásban.

Jelentkezés versenyre

Profi edzők

Akár amatőrként akár gyakorlott játékosként jössz hozzánk biztos lehetsz benne, hogy a fejlődés nem marad el. Profi edzőink több éves tapasztalattal állnak rendelkezésedre, kérd bátran segítségüket!

rendszeres versenyek

Hogy fokozzuk a hétköznapi asztali tenisz izgalmát rendszeresen versenyeket  rendezünk. Az aktuális versenyeink időpontját megtalálod a 'Versenyek' fül alatt.

joola asztalok

A MEGAPINGPONG termében 400m²-en 6 db Joola asztal várja a játékosokat. Mindemellett a világos, légkondicionált terem korszerű izületkímélő, taraflex padlózattal rendelkezik a még kényelmesebb játék érdekében.

ingyenes parkolás

A TESCO Megapark könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. Az autóval érkezőknek hatalmas, ingyenes parkoló áll rendelkezésükre mindennap.

Megapingpong

asztalitenisz terem

 

 

 TESCO MEGAPARK

Budapest, XX. ( Pestszenterzsébet), Mártírok útja 281.

Elérhetőségeink:

+36 30 157 9899

foglalas@megapingpong.hu

 

A TESCO MEGAPARK megközelíthető tömegközlekedéssel ingyenes buszjárattal is. A menetrend a lenti képre kattintva megtekinthető: