MegaPingpong

Kapcsolat

Ha foglalással vagy a versenyekkel kapcsolatos kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot  elérhetőségeink valamelyikén, vagy küldd el üzeneted a lenti mezők kitöltésével.

Kapcsolatfelvétel

9 + 4 =

Facebook oldalunk

3 nappal ezelőtt

Megapingpong Joola-terem

Termünk karácsonyi díszbe öltözött ! 🎄🎄🌟 ... TovábbMutass kevesebbet

Ugrás a Facebookra

6 nappal ezelőtt

Megapingpong Joola-terem

Kedves Sporttársak !
Miután decemberben az utolsó szombat Karácsonyra esik, kénytelenek voltunk egy héttel előrébb hozni szokott versenyünket.
Várunk benneteket ! Mindenkinek boldog Karácsonyt kívánunk !
... TovábbMutass kevesebbet

Ugrás a Facebookra

Profi edzők

Akár amatőrként akár gyakorlott játékosként jössz hozzánk biztos lehetsz benne, hogy a fejlődés nem marad el. Profi edzőink több éves tapasztalattal állnak rendelkezésedre, kérd bátran segítségüket!

rendszeres versenyek

Hogy fokozzuk a hétköznapi asztali tenisz izgalmát rendszeresen versenyeket  rendezünk. Az aktuális versenyeink időpontját megtalálod a 'Versenyek' fül alatt.

joola asztalok

A MEGAPINGPONG termében 400m²-en 6 db Joola asztal várja a játékosokat. Mindemellett a világos, légkondicionált terem korszerű izületkímélő, taraflex padlózattal rendelkezik a még kényelmesebb játék érdekében.

ingyenes parkolás

A TESCO Megapark könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. Az autóval érkezőknek hatalmas, ingyenes parkoló áll rendelkezésükre mindennap.

Megapingpong

asztalitenisz terem

 

 

 TESCO MEGAPARK

Budapest, XX. ( Pestszenterzsébet), Mártírok útja 281.

Elérhetőségeink:

+36 30 157 9899

foglalas@megapingpong.hu

 

A TESCO MEGAPARK megközelíthető tömegközlekedéssel ingyenes buszjárattal is. A menetrend a lenti képre kattintva megtekinthető: